Hodnocení obchodu

4,9 292 hodnocení
5
282x
4
5x
3
2x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.11.2020
J Avatar autora Jarda | 23.11.2020
Vše proběhlo v pořádku. Naprosto bezproblémový nákup...
Avatar autora | 22.11.2020
Avatar autora | 17.11.2020
G Avatar autora Gabriela | 16.11.2020
Obchod skvělý, rychle jednání a velká ochota. Nicméně hračka vydržela pískat asi tři minuty, což je pro mě velké zklamání. Kvůli pískání jsem to kupovala.
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 18.11.2020
To nás tedy opravdu velice mrzí :(
Avatar autora | 14.11.2020
Rychlé dodání, bez problémů
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 16.11.2020
Děkujeme
I Avatar autora Iveta | 13.11.2020
Hlavolam super, bude to krásný dárek od Ježíška pro naši vořeší smečku. ????
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 16.11.2020
Moc děkujeme
Z Avatar autora Zlatka | 8.11.2020
S obchodem jsem spokojená. Majitelka je příjemná, ochotná a snaží se vyhovět. Za mě super ????
D Avatar autora Dáša | 5.11.2020
Rychle objednání i dodání zboží, podrobné návody i krásná videa jak hru používat. Naprostá spokojenost. Škoda jen, že platnost přiložené slevy je tak krátká a nedá se využít k dalšímu nákupu hry s pokročilejší náročností.
B Avatar autora Bára | 30.10.2020
Skvělé jednání, rychlá komunikace. Paní Duchková mě ihned upozornila, že bude zásilka odeslána o pár dní později. Naprostá spokojenost
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 30.10.2020
Velice si vážíme Vaší recenze.Děkujeme
L Avatar autora Lukáš | 29.10.2020
Rychle jednání,expedice. Kočičky jsou spokojené
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 29.10.2020
super :)
K Avatar autora Kateřina | 26.10.2020
jsem velice spokojená ????
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 29.10.2020
děkujeme
J Avatar autora Jaroslav | 26.10.2020
Doporučuji, zboží bylo rychle expedováno, dobře zabaleno. Škoda jen, že slevový kupon nemá delší platnost.
Avatar autora | 25.10.2020
Jsem spokojená s tím hned to mělo úspěch už tak netahá jak předtím.Doporucuji je to bezvadná věc jak provas tak i pejska.
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 29.10.2020
paráda :)
H Avatar autora Helena | 20.10.2020
Vřele doporučuji,především vyzdvihuji komunikaci s p.Duchkovou ( velice trpělivá a ochotná pomoci ). Určitě si u vás opět něco koupím ????
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 21.10.2020
Moc a moc děkujeme :) A těšíme se na Váš příští nákup
Avatar autora | 16.10.2020
Jsem velmi spokojená s komunikací objednávky a též s paní Duchkovou za pomoc s objednávkou
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 19.10.2020
Mockrát děkujeme :)
Avatar autora | 7.10.2020
P Avatar autora Peter | 28.9.2020
velka spokojnost, cena, doprava :) odporucam , moja druha objednavka
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 30.9.2020
moc děkujeme :)
Avatar autora | 25.9.2020
Jsem velmi spokojená s komunikací a rychlostí doručení objednávky. S výrobky jsem spokojena taktéž.
LD Avatar autora Lucie Duchková (Administrátor) 30.9.2020
Jsme moc rádi :)
Avatar autora | 25.9.2020
bezva...
DOPRAVA ZDARMA

Objednávky nad 990 Kč doručíme zdarma.

VŠE MÁME SKLADEM

Skladem přes 10 000 produktů.

RYCHLÉ DORUČENÍ

Zboží doručíme již následující den.