DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 690Kč

5 tipů na dárky pro kočky

Máte doma kočičku a vymýšlíte, čím ji potěšit pod stromečkem? Ať už zvolíte cokoliv, věřte, že bude nadšená, protože u nás najdete spoustu skvělých a praktických vychytávek. Od hraček pro škrabadla nebo třeba pamlskové hlavolamy. Zkrátka a jednoduše v tomto článku se dozvíte 5 tipů na dárky pro vaše milované kočičky.

1. Pamlskové hlavolamy pro kočky

DOGLOG hlavolamy nejsou určené výhradně pro pejsky, jsou vhodné i pro kočky, zejména ty odlehčené verze, které jim půjdou snadno od tlapky. Kočičky si s hlavolamem mohou vyhrát i několik hodin a ještě ke všemu taková hra, bude mít skvělý vliv na její nervovou soustavu. Více o pamlskových hlavolamech najdete třeba v článku: 5 důvodů proč používat pamlskové hlavolamy.

unnamed

 

2. Chytré pelíšky pro kočky

Nespoléhejte na váš termostat a zajistěte vaší kočičce maximální komfort v zimě i v létě. Pořiďte jí termoregulační pelíšek s odhlučněním. Tato inteligentní technologie maximálně zajistí zdravý spánek a pohodlí vaší kočičky. Teplotní senzor měří teplotu okolí a dokáže upravit prostředí v pelíšku. Funkce pelechu lze také jednoduše ovládat přes váš smartphone a díky monitoru spánku navíc můžete dohlédnout na odpočinek kočky jako nikdy před tím!

28934-17_petkit-cozy-chladici-a-hrejici-pelisek-pro-psy-a-kocky

3. Škrabadla pro kočky

Není nad klasické škrabadlo pro kočky. Kočičky si na něm vyhrají, odpočinou, upraví drápky a neničí vám za to nábytek, který jste si zrovna pořídili do vaší domácnosti a na který jste tolik dřeli. Zkrátka a dobře, pokud máte doma kočku, dvě nebo tři, pak je pro ně škrabadlo s odpočívadlem jasnou volbou. Ideální je, naučit kočičku na škrabadlo již od kotěte, ale zamilují si ho i v dospělosti.

_vyr_981 

4. Přepravky pro kočky

Rádi nebo často cestujete a potřebujete si někdy vzít svou číču s sebou? Pak byste jí rozhodně měli pořídit pořádnou a bezpečnou přepravku pro kočky, kterou u nás najdete v různých barvách i designech.

Britské-modré-kotě-v-přepravce-768x511

5. Hračky pro kočky

Můžeme vám s jistotou slíbit, že pod stromečkem 100% zabodujete s hračkou. Plyšové, střapaté, na provázku, míčky, myšky, balónky a jiné roztomilé hračky, které vaše kočky budou jednoznačně bavit. 

5221039_kocka-domaci-mazlicek-hracky-pro-kocky-v0