DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 690Kč

Co o nás napsali

"RECENZE"

 

- prolog -

Ahoj kamarádi člověčáci. Před nedávnem jsme vyhlásili na Facebooku soutěž a výherci utrpěli jako výhru naše hlavolamy na testování. Jejich úkolem posléze bylo, napsat hodnocení našich pamlskových hlavolamů pro moje kámoše psy a nepřátele kočky. Dám tlapku do ohně za to, že to nebylo nijak cinknutý, protože ty paničky jsem jaktěživ nevočuchal. Nebudu tedy dlouho chodit kolem studený kapsičky a nechám Vás číst. 

                                          Pac a pusu Barnabáš!

 

 

 

- kapitola první -

 

ELIŠKA & DANNY 

Začátky testování

Jsme nadšení! Jak kvalitou a provedením výrobku, tak tím, jak Danny rychle pochopil, jak na to. Posouvací hlavolamy ještě neřešil, takže jsem byla sama zvědavá, jak mu to půjde, a jestli ho to bude bavit. Výsledek je nad mé očekávání zatím dobrý a jsme s hlavolamem moc spokojení! ???? Fotky zatím nemám, ale posílám krátké video. Zase se ozveme s pokračováním a moc děkujeme za tuto příležitost. ❤ ???? Eliška a Danny ????

https://youtu.be/s5nuwqCGxfg

 

Hotová recenze

Testovali jsme hlavolam Pizza od DOGLOG a sami můžete vidět, kolik zábavy jsme si s ním užili! <3 ???? ???? ???? 

Co mě hned na začátku příjemně překvapilo? 

✔ Rychlé dodání 

✔ Hezký obal 

✔ Kvalitní zhotovení hlavolamu

A co k samotnému hlavolamu? Hlavolam Pizza má jedno vyndavací pole a ostatní posuvná (nevyndavací) pole, přičemž každé pole je na těch ostatních závislé. Abyste mohli začít posouvat, musíte nejprve vyndat ten jeden hrací kámen, a při posouvání máte vždy jen jedno pole odkryté, takže musíte posouvat tak nějak postupně. :) To podle mě činí hlavolam pro úplné začátečníky trochu složitým, ale vůbec to není na škodu. O to více zábavy si s ním užijete a o to déle Vám to luštění vydrží. :) Věřím, že každý pes se k tomu konci dříve či později dobere, pokud mu dáte dostatečnou odměnu a budete postupovat krůček po krůčku tak, aby to pro něj nebylo moc těžké a aby ho to stále bavilo. :) Je to jenom o tréninku! Náš Danny taky není v luštění žádný přeborník a zpočátku na mě koukal, co s tím má dělat, a očekával, že mu ty pamlsky naservíruji na stříbrném podnose až pod čumák, ale brzy tomu začal přicházet na chuť. :) Co na tom, že má tak trochu svůj styl. :D Místo, aby vyndavací kámen popadl za bílou šňůrku a vyndal ho, tak se ho snaží spíš vyšťouchat, stejně jako ostatní nepsí členové naší rodiny. Ale kreativitě se meze nekladou. :) Líbí se mi, jak si na to, jak by to tak asi mohlo jít, každý přichází trochu sám. :) A když jim to funguje, tak proč ne. :) 

Takže naše smečka hlavolam jednoznačně doporučuje! :) Vhodný i pro psí starochy (Danny jasně ukazuje, že se u toho dá i ležet :D ), a pro kočky či králíky. :) ???? ???? ???? 

Pokud byste mu nemohli odolat, můžete na něj a na další hlavolamy mrknout zde: https://www.doglog.cz/hlavolamy/

https://www.facebook.com/eliska.bartosova.90/videos/10211945446817080/