DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 690Kč

Hurá na Slovensko!

   Dnes je tomu přesně 11 měsíců, co se moji páníčkové odhodlali objednat ten velkej, hlasitej a děsně zajímavej stroj, co z něj lezou ty bezva hry. Myslím, že se jmenuje “pozor” (tak na něj volají pokaždé, když se k němu přiblížím).

   To se jim tenkrát móóóc povedlo, protože ten úžasný stroj, jim dal možnost vytvořit spousty různých her. A všechny byly jen a jen pro mě. Nádherné období. No co vám budu štěkat. Ale před nadávnem jsem se musel o hry rozdělit i s ostatníma psíma kámošema tady od nás. Ale mně to nevadí. Alespoň můžeme závodit v hraní na čas.

Dnes je to právě 11 měsíců po příchodu Pozor, a máme tu další důležitý den v jejich bezmála roční historii.

   Po spuštění e-shopu v České republice, dochytání prvních "much" u objednávek (chytám mouchy rád) a prvních výjezdech s DOGLOG stánkem po různých psích soutěžích, rozšiřují páníčkové prodej jejich bezva her a hlavolamů i do Slovenské republiky. A to hned několika způsoby doručení. Je jen na Vás, jestli si chcete vyzvednout balík osobně na pobočkách Uloženky a DPD Pickup a nebo si necháte naše prima výrobky přivézt až domů Slovenskou poštou.

 

   Jsem moc rád, že můžeme začít dělat radost i mým přespolním bratom chlpačom a těším se, až je budu moci vyzvat na medzinárodný súboj:)

 

Haf

Barnabáš

 

 

slovensko_male